Vörtbröd på hasselnöt och kokosmjöl

Vörtbröd på hasselnöt och kokosmjöl
Skriv ut recept
Jag rekommendera att använda bakplåtspapper, jag gjorde inte det och hade svårt att få ur limpan. Smaken är det inget fel på dock
Portioner Förberedelsetid
1 limpa 15 minuter
Tillagningstid
40 minuter
Portioner Förberedelsetid
1 limpa 15 minuter
Tillagningstid
40 minuter
Vörtbröd på hasselnöt och kokosmjöl
Skriv ut recept
Jag rekommendera att använda bakplåtspapper, jag gjorde inte det och hade svårt att få ur limpan. Smaken är det inget fel på dock
Portioner Förberedelsetid
1 limpa 15 minuter
Tillagningstid
40 minuter
Portioner Förberedelsetid
1 limpa 15 minuter
Tillagningstid
40 minuter
Ingredienser
Vörtbröd
Vörtkrydda
Portioner: limpa
Instruktioner
  1. Använd matberedare med kniv
  2. Lägg de våta ingredienserna i matberedaren och kör till en slät massa
  3. Häll i resten och kör tills du får en jämn smet
  4. Häll över i en smurt brödform och grädda i mitten av ugnen på 175 grader i 40 minuter. Låt svalna innan du skär limpan
  5. Servera med smör och en god ost eller julskinka med senap
Dela det här receptet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *