Vörtbröd på hasselnöt och kokosmjöl

Jag rekommendera att använda bakplåtspapper, jag gjorde inte det och hade svårt att få ur limpan. Smaken är det inget fel på dock
Portioner | Förberedelsetid |
1 limpa | 15 minuter |
Tillagningstid |
40 minuter |
|
|
![]() |
Jag rekommendera att använda bakplåtspapper, jag gjorde inte det och hade svårt att få ur limpan. Smaken är det inget fel på dock
|
Ingredienser
Vörtbröd
- 1 dl hasselnötsmjöl
- 1 dl kokosmjöl
- 6 små ägg
- 1,5 dl keso
- 1,5 dl vatten
- 2 tsk bakpulver
- 2 tsk vörtkrydda se nedan
- 0,5 tsk salt
Vörtkrydda
- 1 tsk kanel
- 1 tsk ingefära
- 1 tsk kardemumma
- 1 tsk fänkål
- 1 tsk pommeranse
- 0,5 tsk nejlika
Portioner: limpa
Instruktioner
- Använd matberedare med kniv
- Lägg de våta ingredienserna i matberedaren och kör till en slät massa
- Häll i resten och kör tills du får en jämn smet
- Häll över i en smurt brödform och grädda i mitten av ugnen på 175 grader i 40 minuter. Låt svalna innan du skär limpan
- Servera med smör och en god ost eller julskinka med senap
Dela det här receptet
Drivs avWP Ultimate Recipe