Ugnsstekt fisk med tomat och brysselkål

Ugnsstekt fisk med tomat och brysselkål
Skriv ut recept
En enkel vardagsrätt
Portioner Förberedelsetid
3 portioner 10 minuter
Tillagningstid
20 minuter
Portioner Förberedelsetid
3 portioner 10 minuter
Tillagningstid
20 minuter
Ugnsstekt fisk med tomat och brysselkål
Skriv ut recept
En enkel vardagsrätt
Portioner Förberedelsetid
3 portioner 10 minuter
Tillagningstid
20 minuter
Portioner Förberedelsetid
3 portioner 10 minuter
Tillagningstid
20 minuter
Ingredienser
Portioner: portioner
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg fisk och brysselkål i en ugnsform
  2. Skiva tomat och purjolök och lägg på fisken
  3. Fördela smör över ingredienserna. Det är lättast att använda en osthyvel. Salta och peppra på smöret
  4. Stek mitt i ugnen i ca 30 minuter
Dela det här receptet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *