Stekt lax med brysselkål

Lax med brysselkål
Skriv ut recept
En klassisk LCHF tallrik
Portioner Förberedelsetid
4 portioner 5 minuter
Tillagningstid
10 minuter
Portioner Förberedelsetid
4 portioner 5 minuter
Tillagningstid
10 minuter
Lax med brysselkål
Skriv ut recept
En klassisk LCHF tallrik
Portioner Förberedelsetid
4 portioner 5 minuter
Tillagningstid
10 minuter
Portioner Förberedelsetid
4 portioner 5 minuter
Tillagningstid
10 minuter
Ingredienser
Stekt lax
Stekt brysselkål
Kall sås
Portioner: portioner
Instruktioner
  1. Hacka purjolök. Tina brysselkål i 3 minuter i mikrovågsugn
  2. Smält smör i en gryta och lägg i grönsakerna, låt puttra i ca 10 minuter
  3. Stäng av värmen och låt kastrullen stå kvar på spisen under tiden du steker laxen
  4. Stek laxen i smör i 3 minuter och vänd. Salta och peppra fisken och lägg ett lock på stekpannan. Fortsätt att steka laxen i 3 minuter till
  5. Smaka av med salt och peppar.Servera med en kall sås, citron och tomater
Dela det här receptet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *