Spenatsoppa med ägghalvor

Spenatsoppa med ägghalva
Skriv ut recept
En klassisk spenatsoppa som serveras med ägghalvor för att höja proteinhalten och för att det passar så bra med just spenat och ägg ihop
Portioner Förberedelsetid
4 portioner 10 minuterr
Tillagningstid
10 minuterr
Portioner Förberedelsetid
4 portioner 10 minuterr
Tillagningstid
10 minuterr
Spenatsoppa med ägghalva
Skriv ut recept
En klassisk spenatsoppa som serveras med ägghalvor för att höja proteinhalten och för att det passar så bra med just spenat och ägg ihop
Portioner Förberedelsetid
4 portioner 10 minuterr
Tillagningstid
10 minuterr
Portioner Förberedelsetid
4 portioner 10 minuterr
Tillagningstid
10 minuterr
Ingredienser
Portioner: portioner
Instruktioner
  1. Smält smör i en kastrull, hacka löken och stek lätt
  2. Häll på buljong eller koka upp vatten i en vattenkokare, häll vatten samt buljongtärningar i kastrullen
  3. Lägg i spenat, koka upp och låt koka i cirka 5 minuter.
  4. Tillsätt grädde och mixa soppan med en stavmixer. Smaka av med salt och peppar
  5. Servera med ägghalvor
Dela det här receptet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *