Smörkokt torskfilé

Smörkokt torskfilé
Skriv ut recept
En riktig snabblagad fiskrätt med rena smaker
Portioner Förberedelsetid
4 personer 10 minuter
Tillagningstid Passiv tid
30 minuter 20 minuter
Portioner Förberedelsetid
4 personer 10 minuter
Tillagningstid Passiv tid
30 minuter 20 minuter
Smörkokt torskfilé
Skriv ut recept
En riktig snabblagad fiskrätt med rena smaker
Portioner Förberedelsetid
4 personer 10 minuter
Tillagningstid Passiv tid
30 minuter 20 minuter
Portioner Förberedelsetid
4 personer 10 minuter
Tillagningstid Passiv tid
30 minuter 20 minuter
Ingredienser
Portioner: personer
Instruktioner
  1. Dela fisken i portionsbitar
  2. Smält smöret i en stekpanna på hög värme, lägg i alla grönsaker, salta med 1 tsk salt och täck med ett lock. Sänk värmen till låg och låt puttra i 15 minuter
  3. Salta och peppra fisken ta av locket på stekpannan och placera fiskbitarna på grönsakerna
  4. Låt allt få ett uppkok, täck med locket och sänk värmen igen. Tillaga i ytterliga 10 minuter och fisken är klar att servera
Dela det här receptet