Rostad brysselkål med greveost

Rostad brysselkål med greveost
Skriv ut recept
Brysselkål är en underskattad grönsak som är en basråvara jag alltid har på lut i frysen
Portioner Förberedelsetid
4 potioner 5 minuter
Tillagningstid
20 minuter
Portioner Förberedelsetid
4 potioner 5 minuter
Tillagningstid
20 minuter
Rostad brysselkål med greveost
Skriv ut recept
Brysselkål är en underskattad grönsak som är en basråvara jag alltid har på lut i frysen
Portioner Förberedelsetid
4 potioner 5 minuter
Tillagningstid
20 minuter
Portioner Förberedelsetid
4 potioner 5 minuter
Tillagningstid
20 minuter
Ingredienser
Portioner: potioner
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 225 grader och om du använder dig av fryst brysselkål tina kålen i microvågsugnen
  2. Smält smöret i en kastrull och blanda i kryddorna
  3. Dela kålen i 2 delar och lägg i smörblandningen. Rör om så allt blanda ordentligt
  4. Lägg brysselkålen i en ugnsform och fördela en god ost över. Grädda i ugnen i 15 minuter
Dela det här receptet