Svenska Pannbiffar

Pannbiffar Svenska
Skriv ut recept
Svenska pannbiffar som innehåller ägg och grädde som bindemedel. Saftiga och mjälla serveras med lök och gräddsås.
Portioner Förberedelsetid
6 portioner 10 minuter
Tillagningstid
20 minuter
Portioner Förberedelsetid
6 portioner 10 minuter
Tillagningstid
20 minuter
Pannbiffar Svenska
Skriv ut recept
Svenska pannbiffar som innehåller ägg och grädde som bindemedel. Saftiga och mjälla serveras med lök och gräddsås.
Portioner Förberedelsetid
6 portioner 10 minuter
Tillagningstid
20 minuter
Portioner Förberedelsetid
6 portioner 10 minuter
Tillagningstid
20 minuter
Ingredienser
Portioner: portioner
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 100 grade
  2. Blanda köttfärs, ägg, grädde, lökpulver, salt, peppar i en bunke. Rör om väl
  3. Skiva gul lök i tunna skivor
  4. Bryn 25 gr smör i stekpannan och lägg i 1/4 av färsen formade till pannbiffar. Bryn en sida väl och vänd biffarna. Lägg nu i 1/4 del av den skivade löken och stek med tills pannbiffarna är färdiga.
  5. Lägg i en ugnsform och ställ in i ugnen. Fortsätt på samma sätt tills all pannbiff och lök är färdigstekt.
Dela det här receptet