Panerad fisk med ärter, rödbetor och kapris
Ingredienser
Fisken
- 500 gr fisk
- 1 dl parmesan eller pecorino till panering
- 100 gr smör
- vitpeppar
Grönsakerna
- 800 gr rödbetsklyftor Köp frysta, råa eller färdigkokta
- 100 gr smör
- 1 dl vatten
- 1 tsk salt
- 1 msk kapris Hoppa över om du inte tycker om smaken
- 200 gr gröna ärter
Portioner: portioner
Instruktioner
- Börja med grönsakerna. Koka upp vatten med salt och koka rödbets klyftor nästan mjuka under lock. Häll av vattnet.
- Bryn smöret och lägg i rödbetor, ärter och kapris. Koka i smör i ca 3 minuter
- Blanda osten med malen vitpeppar. Vänd fisken först i den uppvispade äggvitan och sedan i osten. Stek i smör
Dela det här receptet
Drivs avWP Ultimate Recipe