Panerad fisk med ärter, rödbetor och kapris

Panerad fisk med ärter, rödbetor och kapris
Skriv ut recept
Portioner Förberedelsetid
4 portioner 10 minuter
Tillagningstid
15 minuter
Portioner Förberedelsetid
4 portioner 10 minuter
Tillagningstid
15 minuter
Panerad fisk med ärter, rödbetor och kapris
Skriv ut recept
Portioner Förberedelsetid
4 portioner 10 minuter
Tillagningstid
15 minuter
Portioner Förberedelsetid
4 portioner 10 minuter
Tillagningstid
15 minuter
Ingredienser
Grönsakerna
Portioner: portioner
Instruktioner
  1. Börja med grönsakerna. Koka upp vatten med salt och koka rödbets klyftor nästan mjuka under lock. Häll av vattnet.
  2. Bryn smöret och lägg i rödbetor, ärter och kapris. Koka i smör i ca 3 minuter
  3. Blanda osten med malen vitpeppar. Vänd fisken först i den uppvispade äggvitan och sedan i osten. Stek i smör
Dela det här receptet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *