Pajskal, gluten och laktosfritt

Pajskal, gluten och laktosfritt
Skriv ut recept
Ett allsidigt pajskal som du kan fylla med en kall fyllning eller med en äggstanning och grädda 20 minuter till
Portioner Förberedelsetid
6 portioner 10 minuter
Tillagningstid
15 minuter
Portioner Förberedelsetid
6 portioner 10 minuter
Tillagningstid
15 minuter
Pajskal, gluten och laktosfritt
Skriv ut recept
Ett allsidigt pajskal som du kan fylla med en kall fyllning eller med en äggstanning och grädda 20 minuter till
Portioner Förberedelsetid
6 portioner 10 minuter
Tillagningstid
15 minuter
Portioner Förberedelsetid
6 portioner 10 minuter
Tillagningstid
15 minuter
Ingredienser
Portioner: portioner
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 175 grader
  2. Blanda ingredienserna i en skål
  3. Smörj en pajform med lite kokosolja och tryck ut degen i botten och runt kanterna
  4. Förgrädda pajskalet i mitten av ugnen i ca 15 minuter
  5. Fyll med skivad tomat, gurka, kokt ägg, hackat rödlök, rökt makrill eller annat gott. Servera med en grönsallad och en dillmajonnäs.
Dela det här receptet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *