Ostpaj

Ostpaj med nötbotten
Skriv ut recept
En svensk klassisk fyllning kräver västerbottenost!
Portioner Förberedelsetid
6 portioner 30 minuter
Tillagningstid
30 minuter
Portioner Förberedelsetid
6 portioner 30 minuter
Tillagningstid
30 minuter
Ostpaj med nötbotten
Skriv ut recept
En svensk klassisk fyllning kräver västerbottenost!
Portioner Förberedelsetid
6 portioner 30 minuter
Tillagningstid
30 minuter
Portioner Förberedelsetid
6 portioner 30 minuter
Tillagningstid
30 minuter
Ingredienser
Fyllning
Portioner: portioner
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 200 grader
  2. Smält smöret och blanda med ägg, mandelmjöl, sesamfrön, solrosfrön och pofiber
  3. tryck ut pajdegen i en form och ställ in i frysen under tiden du ...
  4. Vispa ihop grädde med ägg och rör ner riven ost och kryddor i smeten
  5. Ta fram pajskalet från frysen och häll i äggsmeten
  6. Grädda pajen i mitten av ugnen i ca 30 minuter
Dela det här receptet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *