Ostkaka med hallongrädde

Ostkaka med hallongrädde
Skriv ut recept
Supergod ostkaka gjort på keso, mandel och ägg. Perfekt som mellanmål eller dessert efter en god soppa
Portioner Förberedelsetid
4 portioner 10 minuter
Tillagningstid Passiv tid
1 timme 15 minuter
Portioner Förberedelsetid
4 portioner 10 minuter
Tillagningstid Passiv tid
1 timme 15 minuter
Ostkaka med hallongrädde
Skriv ut recept
Supergod ostkaka gjort på keso, mandel och ägg. Perfekt som mellanmål eller dessert efter en god soppa
Portioner Förberedelsetid
4 portioner 10 minuter
Tillagningstid Passiv tid
1 timme 15 minuter
Portioner Förberedelsetid
4 portioner 10 minuter
Tillagningstid Passiv tid
1 timme 15 minuter
Ingredienser
Ostkaka
Hallongrädde
Portioner: portioner
Instruktioner
Ostkaka
  1. Mixa manden grovt i en matberedare eller hacka den grovt för hand
  2. Blanda ihop ingredienserna till ostkakan i en skål
  3. Smörj en ungsform med lite kokosolja eller smör och häll i smeten
  4. Ställ in formen i mitten av en kall ugn och sätt värmen på 175 grader. Grädda i ca 50 minuter
  5. Låt ostkakan svalna i ca 15 minuter
Hallongräde
  1. Vispa grädden och blanda den med hallon.
Dela det här receptet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *