Leverpastej

Leverpastej
Skriv ut recept
Kycklingleverpastej utan vetemjöl
Portioner Förberedelsetid
8 portioner 15 minuter
Tillagningstid Passiv tid
15 minuter 8 timmar i kylskåp
Portioner Förberedelsetid
8 portioner 15 minuter
Tillagningstid Passiv tid
15 minuter 8 timmar i kylskåp
Leverpastej
Skriv ut recept
Kycklingleverpastej utan vetemjöl
Portioner Förberedelsetid
8 portioner 15 minuter
Tillagningstid Passiv tid
15 minuter 8 timmar i kylskåp
Portioner Förberedelsetid
8 portioner 15 minuter
Tillagningstid Passiv tid
15 minuter 8 timmar i kylskåp
Ingredienser
Kycklingleverpastej
Gelè
Portioner: portioner
Instruktioner
  1. Koka upp buljong med getantinpulver
  2. Smält smöret i en kastrull. Lägg i kycklinglever och lök. Stek i 7 minuter
  3. Lägg lever, buljong och resten av ingredienserna i en matberedare och mixa till en jämn smet.
  4. Klä en bakform med plast och fyll med blandningen
  5. Kyl din leverpastej i 6-8 timmar och servera med saltgurka
Dela det här receptet