Kålpudding

Kålpudding
Skriv ut recept
Om du tillagar kålpudding med extra mycket kål räcker det att servera den med lingon och saltgurka.
Portioner Förberedelsetid
4 portioner 15 minuter
Tillagningstid
35 minuter
Portioner Förberedelsetid
4 portioner 15 minuter
Tillagningstid
35 minuter
Kålpudding
Skriv ut recept
Om du tillagar kålpudding med extra mycket kål räcker det att servera den med lingon och saltgurka.
Portioner Förberedelsetid
4 portioner 15 minuter
Tillagningstid
35 minuter
Portioner Förberedelsetid
4 portioner 15 minuter
Tillagningstid
35 minuter
Ingredienser
Portioner: portioner
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 175 grader
  2. Strimla eller hacka vitkål och bryn lätt i smör en kastull
  3. Riv löken grovt i en skål och blanda med resten av ingredienserna till en ganska lös färs. Inte kålen dock
  4. Lägg hälften av vitkålen i en ugnsform och placera ut färsen på kålen
  5. Lägg resten av kålen på färsen och ställ ugnsformen i mitten av ugnen i ca 35 minuter
Dela det här receptet