Kalops

Kalops
Skriv ut recept
En klassiker som sköter sig själv i en Crock pot
Portioner Förberedelsetid
8 portioner 10 minuter
Tillagningstid Passiv tid
10 minuter 6 timmar
Portioner Förberedelsetid
8 portioner 10 minuter
Tillagningstid Passiv tid
10 minuter 6 timmar
Kalops
Skriv ut recept
En klassiker som sköter sig själv i en Crock pot
Portioner Förberedelsetid
8 portioner 10 minuter
Tillagningstid Passiv tid
10 minuter 6 timmar
Portioner Förberedelsetid
8 portioner 10 minuter
Tillagningstid Passiv tid
10 minuter 6 timmar
Ingredienser
Portioner: portioner
Instruktioner
  1. Bryn kött, lök och morot i smör i omgångar så allt kött blir väl brynt
  2. Detta kan du förbereda kvällen innan och förvara i kylskåp över natten.
  3. Lägg kött, lök, morot, mandelmjöl, buljongtärning, vatten, lagerblad och kryddpepparkorn i en Crock pot.
  4. Ställ in värmen på Low och tiden på 6 timmar. Kalopsen tillagas på eftervärme och är klar lagom tills familjen kommer hem från jobb, fritid eller skola.
  5. Du kan givetvis tillaga kalops på spisen i en gryta med lock. Koka ihop på svag värme i ca 1,5 timme
  6. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokta rödbetor. Det finns färdigkokta att köpa i affären om du vill ha tillbehöret klart
Dela det här receptet