Italiensk kycklinggryta

Italiensk kycklinggryta
Skriv ut recept
Mustig och kryddig kycklingrätt som är god med en blandsallad och brytbönor
Portioner Förberedelsetid
6 portioner 20 minuter
Tillagningstid Passiv tid
10 minuter 15 minuter
Portioner Förberedelsetid
6 portioner 20 minuter
Tillagningstid Passiv tid
10 minuter 15 minuter
Italiensk kycklinggryta
Skriv ut recept
Mustig och kryddig kycklingrätt som är god med en blandsallad och brytbönor
Portioner Förberedelsetid
6 portioner 20 minuter
Tillagningstid Passiv tid
10 minuter 15 minuter
Portioner Förberedelsetid
6 portioner 20 minuter
Tillagningstid Passiv tid
10 minuter 15 minuter
Ingredienser
Portioner: portioner
Instruktioner
  1. Skala och hacka lök och vitlök.
  2. Bryn kycklingdelarna i olja och krydda med salt, peppar, rosmarin och kanel.
  3. Låt tomatpuré, lök och vitlök steka med kycklingen någon minut.
  4. Häll över de krossade tomaterna och låt puttra under lock i 15 minuter
Dela det här receptet