Hallongele

Hallongele
Skriv ut recept
En god och syrlig dessert att ha på lut när suget efter dessert kommer.
Portioner Förberedelsetid
2 portioner 10 minuter
Tillagningstid Passiv tid
10 minuter 4 timmar
Portioner Förberedelsetid
2 portioner 10 minuter
Tillagningstid Passiv tid
10 minuter 4 timmar
Hallongele
Skriv ut recept
En god och syrlig dessert att ha på lut när suget efter dessert kommer.
Portioner Förberedelsetid
2 portioner 10 minuter
Tillagningstid Passiv tid
10 minuter 4 timmar
Portioner Förberedelsetid
2 portioner 10 minuter
Tillagningstid Passiv tid
10 minuter 4 timmar
Ingredienser
Portioner: portioner
Instruktioner
  1. Lägg gelatinbladet i kallt vatten
  2. Häll vatten och hallon i en kastrull och låt koka upp
  3. Krama ur gelatinbladet och lägg i den varma bärmassan. Rör om tills det har smält ner.
  4. Häll över i en skål och låt stelna i minst 4 timmar. Servera med grädde
Dela det här receptet