Gulasch

Gulasch
Skriv ut recept
En mustig ungersk gryta med fläskkarré och kumminfrön
Portioner Förberedelsetid
4 portioner 20 minuter
Tillagningstid Passiv tid
10 minuter 60 minuter
Portioner Förberedelsetid
4 portioner 20 minuter
Tillagningstid Passiv tid
10 minuter 60 minuter
Gulasch
Skriv ut recept
En mustig ungersk gryta med fläskkarré och kumminfrön
Portioner Förberedelsetid
4 portioner 20 minuter
Tillagningstid Passiv tid
10 minuter 60 minuter
Portioner Förberedelsetid
4 portioner 20 minuter
Tillagningstid Passiv tid
10 minuter 60 minuter
Ingredienser
Portioner: portioner
Instruktioner
  1. Dela köttet i tärningar, grovhacka lök, skala och skiva morot, dela paprikan i bitar och strimla.
  2. Fräs köttet i smör till det är brynt.
  3. Lägg i lök och morot och stek i 3 minuter
  4. Salta och peppra och häll på tomatkross och 1 halv burk vatten
  5. Tillsätt paprikan och kummin frön och låt koka upp
  6. Koka för svag värme i ca 60 minuter
  7. Servera med en kålsallad
Dela det här receptet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *