Fiskcurry från Malaysia

Fiskcurry från Malaysia
Skriv ut recept
En kryddstärk fiskcurry som du kan hotta upp med mer grön curry om mitt recept är för mesigt
Portioner Förberedelsetid
4 portioner 20 minuter
Tillagningstid
15 minuter
Portioner Förberedelsetid
4 portioner 20 minuter
Tillagningstid
15 minuter
Fiskcurry från Malaysia
Skriv ut recept
En kryddstärk fiskcurry som du kan hotta upp med mer grön curry om mitt recept är för mesigt
Portioner Förberedelsetid
4 portioner 20 minuter
Tillagningstid
15 minuter
Portioner Förberedelsetid
4 portioner 20 minuter
Tillagningstid
15 minuter
Ingredienser
Portioner: portioner
Instruktioner
  1. Finhacka lök , dela aubergine och fiskfilé i bitar
  2. Fräs lök, vitlök och ingefära i en stekpanna tills de är mjuka. Tillsätt currypaste rör väl och låt fräsa i 1 minut
  3. Häll vatten, kokosmjölk, limesaft och limeskal i stekpannan och låt koka upp
  4. Lägg i aubergine sänk värmen och låt sjuda i 5 minuter
  5. Smaka av såsen med salt och peppar. Tillsätt fisken och låt sjuda i 3 minuter till
  6. Serveras med kokt grönsaksris
Dela det här receptet