Bläckfisksoppa från Korea

Bläckfisksoppa från Korea
Skriv ut recept
En kryddig Koreansk soppa med bläckfisk och rättika
Portioner Förberedelsetid
2 portioner 15 minuter
Tillagningstid Passiv tid
40 minuter 10 minuter
Portioner Förberedelsetid
2 portioner 15 minuter
Tillagningstid Passiv tid
40 minuter 10 minuter
Bläckfisksoppa från Korea
Skriv ut recept
En kryddig Koreansk soppa med bläckfisk och rättika
Portioner Förberedelsetid
2 portioner 15 minuter
Tillagningstid Passiv tid
40 minuter 10 minuter
Portioner Förberedelsetid
2 portioner 15 minuter
Tillagningstid Passiv tid
40 minuter 10 minuter
Ingredienser
Soppans ingredienser
marinad
Portioner: portioner
Instruktioner
  1. Skala och skär grönsakerna grovt.
  2. Dela bläckfisken i tunna ringar och lägg grönsaker och fisk i en kastrull.
  3. Blanda marinaden med alla ingrdienserna direkt i kastrullen och låt marinera i 10 minuter.
  4. Nu häller du på vatten och låter soppan koka i 40 minuter eller tills bläckfisken är mör.
Dela det här receptet