Rotmos

Rotmos är billigt och supergott till både kött och fisk
Läs merNaturligt vis
Rotmos är billigt och supergott till både kött och fisk
Läs merEn klassisk spenatsoppa som serveras med ägghalvor för att höja proteinhalten och för att det passar så bra med just spenat och ägg ihop
Läs merEn smör och ägg baserad sås som du kan krydda med dragon till kött, med citron och dill till fisk eller vårlök till allt i matväg. Kokta grönsaker såå gott
Läs merLidl har en god nötkorv som passar bra till ett blomkålsmos med cheddarost
Läs merSvensk klassiker som vanligtvis görs på kalvfärs. Dessa är gjorda på fläskfärs och serveras med sockerärter och ett gott blomkålsmos. Lite saltgurka är gott till
Läs merDenna sallad kan med fördel användas som topping på en hamburgare. Salladen påminner om en kryddig Coleslaw och du gör den på 5 minuter
Läs merNyplockade kantareller som skall serveras stekta till en helstekt rödspätta.
Läs merLax kan man tillaga på många sätt. när det skall gå snabbt tycker jag om att steka fisken i stekpannan
Läs merJag älskar aioli till räksallad. Aioli är en vitlöksmajonnäs så om du har en god majonnäs hemma kan du pressa ner vitlök och lite citronsaft den. Går dock väldigt fort att göra egen aioli från grunden
Läs merEn kryddstärk fiskcurry som du kan hotta upp med mer grön curry om mitt recept är för mesigt
Läs merEnkel soppa med tydlig svampsmak. Har du tillgång till olika svampar blir den ännu godare
Läs merInspirerad av ett Mac and Cheese resept
Läs merEn stadig frukostmacka på stenäldersbröd
Läs merEn klassiker som sköter sig själv i en Crock pot
Läs merEn klassisk svensk rödbetssallad
Läs merVispa ihop och ställ in i kall ugn
Läs merGott till varmrökt lax
Läs merGod gräddsås som reds med grönsaker
Läs merEn färgglad sallad med vitkål, morot, majonnäs och crème fraiche.
Läs mer