Fröknäcke

Så gör du

knackeknacke1 knacke2

1 dl Solroskärnor
1 dl Sesamfrön
0,5 dl Pumpafrön
0,5 dl hela Linfrön
2 msk Fiberhusk
1 msk kokosfett
2,5 dl kokande Vatten
kryddor du tycker om som salt, örter

Blanda alla torra ingredienserna i en bunke och lägg i en matsked kokosfett. Häll over 2,5 dl kokande vatten och rör ihop tills fettet har blandat sig med fröna. Låt vila ca 5 minuter.  Sätt ugnen på 150 grader. Häll upp smeten på plåt med bakplåtspapper,och lägg ett bakplåtspapper ovan på. Tryck ut smeten till ett tunt bröd och dra sen bort det övre pappret. Strö kryddor på knäckebrödet som salt, rosmarin ja det du har hemma och grädda brödet i 45 minuter. Vänd brödet och grädda lite till om det inte är torrt. Bryt i lämpliga bitar och förvara i en burk.